dilluns, 19 de maig del 2014

Els creadors de “Wallace i Gromit” creen un portal per a que els nens aprenguin a programar.


L’empresa Aardman Animations és la responsable de la creació de series britàniques com Wallace and Gromit i Shaun the Sheep, en companyia de la fundació Nominet Trust. Aquesta empresa ha creat un portal per a què els nens i nenes puguin aprendre a programar mitjançant Scratch, ja que és un entorn brillant creat per MIT i que no requereix tractar directament amb codis sinó amb peces interactives de colors.

La idea del lloc es aprendre el suficient per crear un videojoc original amb un personatge com a protagonista, tenint en compte el fons i els efectes a més del material exclusiu de la sèrie.
La idea per als residents del Regne Unit és posar a competir les seves creacions en un concurs creat pel portal, els premis inclouen les visites als estudis de Aardman Animations.
Els mòduls d’aprenentatge estan disponibles en angles però gràcies a la facilitat de Scratch, no és un gran impediment amb una mica d’assessorament dels pares o del traductor online.


2 comentaris:

  1. La programació amb Scratch crec que és una bona eina perquè els alumnes entenguin i s'acostin una mica mica més al món de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Com a mestres seria interessant que puguessim treballar amb Scratch amb els nostres alumnes.

    ResponElimina
  2. És interessant que es pugui fer, a través de l'Scratch, la creació d'un vídeojoc propi.

    ResponElimina