dilluns, 19 de maig del 2014

5 aplicacions de Realitat Augmentada (RA) amb fins educatius

#1. Google Sky Map: aquesta aplicació és per Android i gratuïta, ens permet identificar totes les constel·lacions i estrelles utilitzant la càmera del smartphone. Només hem de col·locar el telèfon orientat cap el cel i podrem visualitzar la identificació de les estructures celestials que tenim davant nostre, i que la lent de la càmera detecta tant si es tracta de satèl·lits, estrelles o planetes.

#2. FETHC! Lunch Rush: una aplicació llançada per PBS Kids, FETCH! Permet als estudiants de l’educació primària que millorin les seves activitats matemàtiques a través de la RA, utilitzant el smartphone com una càmera per col·locar gràfics en entorns reals mentre l’aplicació força a l’usuari a resoldre problemes matemàtics jugant amb escenaris del món real. L’aplicació està disponible per qualsevol tipus de dispositiu iOS.

#3.GeoGoole: una altra aplicació per android que permet adquirir bons coneixements sobre geografia, sistemes de mesura, latituds, longituds i tot el que tingui relació amb les distàncies del món real i l’entorn. L’aplicació ens permet calcular la distancia entre dos punts utilitzant gràfics insertats en entorns reals com la majoria d’eines de RA.

#4. ZooBurst: aplicació per iOS que permet als estudiants de l’escola primària dissenyar les seves pròpies històries incloent en elles personatges 3D. Poden crear llibres digitals en els que la realitat serà l’escenari afegint animacions Flash, narracions i globus de conversa en les histories. Cada escenari es pot visualitzar des de qualsevol angles ja que és un entorn 3D. Ideal també per estudiants que vulguin crear presentacions e idead d’una manera diferent.

#5. AcrossAir: també per iOS, és un navegador amb el que es poden realitzar multitud d’activitats, com trobar llocs d’interés a prop de nosaltres via geolocalització i compartir-los amb els nostres contactes, o en quant a l’educació, crear projectes interactius i participar en murs colaboratius sobre un mateix tema. També està enllaçada amb Twitter de forma que si envies un tweet es poden visualitzar per AcrossAir.


http://www.hongkiat.com/blog/augmented-reality-apps-for-education/

1 comentari:

  1. Són aplicacions molt interessants per poder fer amb la Realitat Augmentada perquè als alumnes els encantarà i els interessarà poder crear un propi videojoc, llibre digital, etc.

    ResponElimina